|

Pozdrav iz Zeolit raja

Pred miljoni let na naši Zemlji še ni bilo življenja kot ga poznamo danes. Bili pa so vulkani, kamnine in morje. V tistih davnih rajskih časih je z ohlajanjem lave v morski vodi nastal Zeolit – naravni vulkanski mineral. Je naravno ekološko sredstvo proti vsem onesnaževalcem.

Zeolitu lahko rečemo čarobni kamenvulkansko srce ali kamen življenja, saj je nastal zaradi spoja zemlje, vode, zraka in ognja. Zeolit tako ​​spada med naravne minerale in je nastal z mešanjem vulkanske lave s podtalnico alkalnega izvora. Njegova struktura je mrežasta, kristali zeolita pa vsebujejo mikroelemente, kot so natrij, kalcij, magnezij in kalij, ki so zelo koristni za zdravje.

Ta mineral se uporablja že od sedemdesetih let prejšnjega stoletja. Številne študije, izvedene po vsem svetu, namreč potrjujejo, da je zeolit ​​ najmočnejši razstrupljevalec, antioksidant in zaščitnik imunosti.
 

Družinsko podjetje Zeo-Medic iz Srbije že od leta 1991 raziskuje in predeluje zeolit. Sodelujejo z inštituti in fakultetami v Srbiji in Evropi (Fakulteta za farmacijo, Fakulteta za medicino, Fakulteta za vojno medicino). V podjetju je vzpostavljen HACAP sistem, mednarodne institucije pa skrbijo za redno kontrolo kakovosti in s tem pridobljene certifikate. Zeolit, ki ga pridelujejo je popolnoma naraven in v svetu velja za enega najboljših in najbolj kakovostnih. Imajo lastno proizvodnjo prehranske in kozmetične linije iz zeolita.

Podobne objave