|

Elitno zdravje

Synergy WorldWide je v sodelovanju z znanstveniki, raziskovalci in zdravniki iz Centra Hughes za raziskave in inovacije z veliko občutka razvil lastniške rešitve, namenjene izboljšanju vašega počutja in delovanja vašega telesa. Na podlagi nadvse zanimivih nedavnih znanstvenih odkritij se je osebje Centra Hughes tako odločilo, da pod lupo vzame človeški mikrobiom kot vrata, ki ‘odklepajo’ elitno zdravje (Elite Health).

Elitno zdravje (Elite Health) je najvišja stopnja dobrega počutja, pri kateri starost ni merilo za to, kaj vse človek v resnici zmore. Če se izrazimo bolj strokovno, elitno zdravje pomeni optimalno metabolično funkcijo. To je stanje, v katerem vsi organi dobro in učinkovito delujejo, zaradi česar ima človek več energije, da lahko več vidi, več počne in postane najboljša verzija sebe, ne glede na starost.

Elitno zdravje pomeni vstopati v vsako naslednje desetletje življenja z elanom in novimi cilji pred očmi. Pomeni svobodo, ki omogoča življenje brez vsakršnih omejitev, za kar pa sta potrebna zdrav um in zdravo telo. Mi vemo, kako vas pripeljati do tja.

ZAČENJAMO V SAMEM BISTVU: MIKROBIOMU

S prehranskimi dopolnili smo si več desetletij prizadevali izboljšati delovanje posameznih organov, vendar se nobena od rešitev ni dovolj posvetila nečemu, kar danes velja za samo bistvo celostnega zdravja. Najnovejše znanstvene raziskave so razkrile, da znotraj vsakega človeškega telesa obstoji ekosistem, ki mu pravimo mikrobiom. Toksičnost okolja, s hranili osiromašena živila ter stresen in sedeč življenjski slog našega mikrobioma. Kompleksni preplet bakterij, glivic in mikroflore biva predvsem v črevesju in vpliva na zdravje praktično vseh človeških organov. Mikrobiom predstavlja 90 % vseh celic, iz katerih ste ustvarjeni Vi. In te celice vam lahko delajo v korist ali v škodo.

Podobne objave