|

Pozdrav iz kokosovega raja

Peščena plaža,  modro nebo, vroče sonce,  turkizno morje in palma…

To je raj.

Kokosova palma je drevo življenja in velja za simbol sončnih, vročih krajev. Njen sadež, kokos, pa je pravi kralj med živili. Naši izdelki prihajajo iz rajskih otokov in plaž na Filipinih in Šri Lanki. Vse procese, od gojenja kokosovih palm, pa vse do obiranja kokosovih orehov in cvetov, stiskanj in filtriranja najkvalitetnejših izdelkov, opravljajo lokalni in izurjeni prebivalci.  

Tako z nakupom Omega&More izdelkov prispevate tudi k blaginji in družbeni odgovornosti na tem čudovitem nasadu, ki seveda izpolnjuje vse stroge evropske zahteve glede higiene in ekološkega kmetovanja.

29-letna tradicija

Prvo kokosovo olje OMEGA&MORE iz ekološke pridelave, je leta 1992 v Evropo pripeljal Martien Witsenburg. Martien je velik ljubitelj, strokovnjak in poznavalec kokosa in kokosovih izdelkov. Še danes uspešno vodi družinsko podjetje Witsenburg Natural Products iz Nizozemske in si prizadeva ponuditi cenovno ugodne izdelke in hkrati pripisuje velik pomen skrbi za ljudi in okolje. 

S ponudbo najvišje kakovosti, naravni izdelki Omega & More prispevajo k zdravju in dobremu počutju človeka. Odločili smo se za uporabo ekoloških sestavin in ljudem in okolju prijaznih načinov pridelave in pakiranja. Podjetje Witsenburg je družinsko podjetje iz Nizozemske, ki je na trgu prisotno že 29 let. Družbena odgovornost je za podjetje izjemnega pomena, saj podpiramo posebne socialne projekte, zavzemamo se za boljšo zaščito in možnosti za otroke iz ulice, sponzoriramo tekme za svetovne pokale Street Child. Vsako leto podelimo nagrado Omega & More Future Generation Grant, ki je posebna donacija za podporo ženskam. Z našo pomočjo je izšlo več mednarodno nagrajenih dokumentarnih filmov  o otrocih z ulice. Za nas so kakovost, učinkovitost in celovitost pomembnejši od količine. Temu se zavezujemo.

Podobne objave