|

Pozdrav iz Synergy raja

POSLANSTVO SYNERGY WORLDWIDE je spreminjati življenja ljudi po vsem svetu z najbolj inovativnimi zdravstvenimi rešitvami vrhunske kakovosti.

Zdravje je človekova največja vrednota. A biti zdrav ne pomeni le, da nas nič ne boli. Zdravi smo, ko je v našem telesu prisotno naravno ravnovesje, ki nam daje energijo, voljo in moč, da polno živimo svoje življenje. Naše vodilo je, da vam pri tem stojimo ob strani in vam pokažemo mavrico, skozi katero vodi pot do vitalnosti, da lahko udejanjite svoje prave potenciale.

Življenjski slog, ki ga živimo narekuje kakovost našega bivanja. Od tega ali je to, kar smo izbrali dovolj dobro za nas, je odvisno naše fizično in materialno zdravje. Samo zdrav človek lahko uresniči svoje sanje in poskrbi za svojo družino.

Synergy WorldWide v sodelovanju z Nature’s Sunshine Products zagotavlja, da je sleherna serija slehernega izdelka v skladu s strogimi standardi kakovosti. Naše preizkuse kakovosti prestanejo samo najbolj učinkovite sestavine, ki ne vsebujejo nobenih nečistoč, izdelke pa proizvajamo izključno iz preverjenih in preizkušenih formulacij. Zaradi laboratorijev za zagotavljanje kakovosti in certifikata dobrih proizvodnih praks (GMP) v našem vrhunskem proizvodnem obratu sodimo med vodilne družbe v sektorju kakovostnih prehranskih dopolnil.

Naš proizvodni obrat sestavljajo štirje laboratoriji za zagotavljanje kakovosti, ki vsak po svoje zagotavljajo kakovost naših izdelkov, saj omogočajo izvedbo več kot 600 različnih preizkusov, s katerimi naši znanstveniki ugotavljajo kakovost, čistost in učinkovitost vseh surovin ter končnih izdelkov, kar lahko vse skupaj traja tudi do 10 dni. Vsako leto potrošimo približno milijon ameriških dolarjev samo za preizkuse kakovosti.

Synergy iz svojega proizvodnega obrata v Utahu odpremi svoje izdelke v skladišča po vsem svetu, kjer so lažje dostopni našim strankam. Metode odpreme vedno znova preverjamo in ocenjujemo, saj nam je pomembno, da so čim bolj natančne in učinkovite ter da vi izdelek prejmete čim prej.

Vsaka serija izdelkov prestane več temeljitih preizkusov in gre skozi več proizvodnih procesov, pri katerih imamo ves čas v mislih Vas. Ker je vaše zdravje ključnega pomena, Synergy iz proizvodnega obrata nikoli ne odpošlje izdelkov, katerih slehernega mikroskopsko majhnega delčka niso prej preverili in odobrili naši znanstveniki. Resnično nam je pomembno, da storimo vse v svojih močeh, da prejmete najbolj čiste izdelke, s katerimi lahko prebudite svoje potenciale in dosežete elitno zdravje.

Synergy WorldWide je v sodelovanju z znanstveniki, raziskovalci in zdravniki iz Centra Hughes za raziskave in inovacije z veliko občutka razvil lastniške rešitve, namenjene izboljšanju vašega počutja in delovanja vašega telesa. Na podlagi nadvse zanimivih nedavnih znanstvenih odkritij se je osebje Centra Hughes tako odločilo, da pod lupo vzame človeški mikrobiom kot vrata, ki ‘odklepajo’ elitno zdravje (Elite Health).

Podobne objave