| |

Pozdrav iz lepotnega raja


Lepota in občutek lepega pogosto povezujemo z naravo. V naravi je vse v popolni harmoniji in ravnovesju. Ljudje potrebujemo naravo in potrebujemo lepoto. Vsak od nas pa ima svoj pogled in svoj izbor lepote in lepega.

Za lepoto izbiramo svetovno priznane blagovne znamke, ki v svojih izdelkih uporabljajo izključno naravne sestavine.

Weleda že od leta 1921 ustvarja naravne izdelke za zdravje, lepoto in vitalnost. Svetovno priznano in trajnostno usmerjeno nemško podjetje Weleda, svoje kupce razvaja z vrhunskimi izdelki in velikim spoštovanjem do narave. Surovine so gojene na lastnih nasadih, po biodinamičnih načelih, ročno obrane in skrbno predelane v pestro izbiro ličnih izdelkov za nego telesa. Weleda se ponaša z visokimi ekološkimi standardi in vsemi certifikati, katere kontrolirajo in podeljujemo mednarodne institucije.


Bio:végane skinfood je holistična naravna kozmetika, ki je specializirana za „zdravo prehrano“ kože s pomočjo superživil. Lahko bi rekli, da prinaša superhrano iz kuhinje v kopalnico! Kozmetika je 100% naravna, veganska in ima ena redkih dva certifikata. Tako NaTrue kot  Vegan. Vse učinkovine so kontroliranega porekla. Ne vsebuje nobenih učinkovin, ki bi dodatno obremenjevale kožo kot so npr. parabeni, silikoni, mineralna olja.


Dr. Sheller
V 80 letih prejšnega stojeltja je Dr. Hans-Ulrich Scheller s strastjo in predanostjo ustvaril svojo prvo naravno kozmetilno blagovno znamko. Zaradi naravnih in učinkovitih sestavin je bila kakovostna blagovna znamka hitro uveljavljena na trgu. Prepričan je: „Nega kože mora biti dostopna vsem ljudem.“ Danes je DR. SCHELLER znan kot pionir med komercialno naravno kozmetiko. Vsi kozmetični izdelki so naravni, proizvedeni v Nemčiji in imajo Nature certifikat.

Podobne objave